диетология

Суперфуд нашых шырот. Чым унікальны рапсавы алей і за што яго цэняць дыетолагі

Зрэшты, пакуль што рапсавы алей па прычыне шматгадовай звычкі нашага кансерватыўнага спажыўца не складае сур'ёзнай канкурэнцыі сланечнікаваму і аліўкаваму. Хутчэй ён лічыцца экзотыкай для аматараў ЗЛЖ — у адным шэрагу з ім звычайна пералічваюць алей гарчычны, соевы, ільняны і г. д. Дык ужываць яго ці не? З гэтым пытаннем я звярнулася да спецыялістаў РНПЦ харчавання НАН пасля таго, як зноў пачула пра рапсавы алей.

Диетолог поделилась рецептом полезного кулича

 

Диетолог Маргарита Макуха рассказала, как приготовить "здоровый" кулич. Ее слова приводит РИА Новости